You are here

Пазарувай за добра кауза!

За създателите

Broi 1 MedicinaЗа наше голямо щастие от няколко години всеки може да си направи онлайн магазин и с добра идея и устойчивост може да изкарва някакви пари и да развива благородната си кауза.

Процедурата е много лесна – създаваш си сайт, който разказва за идеята ти, създаваш продукти, които да са оригинални и с добро качество. Разбира се, трябва да имаш сдружение или фирма, през което да минават всички приходи и да си плащаш данъците.

Използваш всички канали, за да кажеш на хората, че има начин да помогнат на твоята кауза, като си закупят някой от продуктите ти и по този начин всеки, който подкрепя идеята и целите ти не само ще помогне, а и ще получи нещо в замяна.

За потребителите

Bulgarska-istoria-01-181x280Търсете стоки, които са направени от и за постигането на благородна цел. В повечето случаи тази цел ще засяга нещо важно, тъй като в България всичко се прави с малки стъпки от независими организации, които искат да променят голямата картина.

Ще дам пример с няколко наистина добри проекта, които си заслужава да бъдат подкрепени – „Българска история”, „Златната ябълка” и ние („Българска наука”). Каузите заслужават да бъдат подкрепени и от държавата, но тъй като това не се случва всички ние се стараем да развиваме всевъзможни различни допълнителни „проекти”, които да ни подпомагат финансово, за да продължаваме да постигаме своите цели, независимо дали става въпрос за популяризиране на българската история, за създаването на анимация, вдъхновена от балканския фолклор zlatnata-qbulka-bulgarski-fentazi-serial-chasha-vihra-s-chasovnik-animacia-the-golden-apple-250x250или онлайн научно списание.

Резултатът

Всеки, който иска да помогне, получава удовлетворението, че е направил добро. Получил е продукт, който ще му даде емоционално или интелектуално преживяване и радост от това. Остава и топлото чувство, че е помогнал на една добра и благородна кауза.

А хората, които създават продукта получават много повече от потупване по рамото. Те виждат, че трудът им се оценява, че хората искат те да продължават да правят това, което правят и да влагат в работата си цялото си същество.

Пазарувай за добра кауза!

Коментари

коментара

Related posts